За Нас

„Арника груп” ООД е основана през 2006г. в гр.София от екип предприемачи, първоначално развивайки търговия на едро с мултимедийни продукти и търговия на дребно с хавлиени изделия и спално бельо. През 2008 г. компанията започва да внася и предлага парти артикули на българския пазар. През 2009 г. „Арника груп” ЕООД става производител на спално бельо със собствена марка, известна като „Arnika Sleeping Sets”. През 2010 г. става представител на “Vienetta Sectret” Ltd. – производител на дамски и детски пижами и нощници. През 2011 г. стартират продажба на дамско и мъжко бельо.През 2012 г. започва внос на бельо от Гърция и Турция.През 2013 г. разширява асортимента си от бельо и започва да предлага Български марки като:“престиж“,“мимо“,“ивон“и др.През 2014 г. компанията започва да предлага на свойте клиенти и детско бельо,детски пижами и чорапи.

Мисия: да предложим най-ниски цени и добро качество, със съответното обслужване на българския потребител. Цел №1 – всеки наш клиент до доведе поне още един клиент.

Визия: да бъдем водещи и да станем мярка за стандарт в търговията с бельо,пижами,чорапи и чорапогащници,спално бельо и хавлиени изделия.

Заповядайте в Mагазини Арника