Едно от най-добрите свойства на вискозната тъкан е нейната проветривост. Този достъпен заместител на коприната получава висока оценка за това, че улавя въздушния поток на естествените влакна и го съчетава с достъпността на синтетичните. Тази универсална тъкан е чудесно допълнение към смеси от тъкани, които се нуждаят от повече мекота или дишане.

Подобно на коприната, която е създадена, за да имитира, вискозата има отлична драперия. Това я прави идеална за плавни и леки дрехи. Летните рокли и топове с волани са чудесен избор за вискоза. Вискозата сама по себе си не е най-добрият избор за по-структурирани елементи като панталони. Тя обаче може да добави малко еластичност и въздух към тези елементи като част от смес от материи.

Пижамите са друга чудесна дреха за вискоза. Те трябва да са меки, удобни и прохладни, което вискозата предлага. Можете лесно да боядисвате и печатате вискоза, така че тя се предлага в голямо разнообразие от дизайни и цветове. Вискозата ви дава много възможности – от богати, наситени нюанси до кокетни ярко оцветени модели.

Пижамите, които онлайн магазина на Арника груп предлага са изработени в по-голямата си част именно от вискоза, затова и предоставят качество на оптимално ниска цена. Моделите и цветовете са разнообразни, а качествата на пижамите не се подлагат на съмнение, особено от клиентите, които вече са усетили допира и удобството им.

Тайната, както вече стана ясно се крие в материята, наречена вискоза, затова ще се опитаме да ви запознаем с предимствата и качествата и.

Въпреки че вискозата пропуска много въздух, тя е склонна да задържа вода. Това ще помогне на кожата ви да се чувства по-хладна, тъй като потта се изпарява в материала. Това прави материята привлекателен избор за по-леки дрехи.

Вискозата е подходяща за лятото, тъй като е лека и се усеща хладна върху кожата. Въпреки това имайте предвид влажността на въздуха, когато носите вискоза. Твърде много влага в тъканта може да я утежни и да превърне приятната прохлада в лепкаво усещане.

Повечето дрехи, изработени от вискоза, трябва да се почистват химически, за да се запазят в добро състояние. Ако сте склонни да се потите силно, летният гардероб от вискоза може да не е подходящ за вас. Колкото повече се потите в една дреха от вискоза, толкова по-вероятно е тя да се разтегне. От друга страна, ако живеете в сух климат и не сте склонни да се потите прекомерно, вискозата може да бъде перфектната лятна материя.

Смесите от вискоза са не само дишащи, но и полезни за използване на най-добрите свойства на няколко влакна и комбинирането им в една тъкан. Съществуват четири често срещани смеси от тъкани, които включват вискоза. В смесите с естествени влакна вискозата помага да се запази дишането на тъканта. От друга страна, вискозата увеличава значително дишането в смесите с високо съдържание на синтетични влакна.

Двете най-често срещани смеси на вискоза с естествени влакна са вискоза/памук и вискоза/лен. Добавянето на вискоза към тези влакна прави тъканта по-достъпна, както и омекотява усещането върху кожата ви. Най-често срещаните смеси със синтетични влакна са вискоза/спандекс и вискоза/полиестер. Вискозата подобрява дишането на тези тъкани, а спандексът и полиестерът им помагат да отвеждат влагата, така че тъканите да се чувстват сухи.

Пижамите на Арника груп са такива, те са изработени от вискоза, или от някоя от изброените тъканни комбинации с вискоза, което обещава, че съотношението цена-качество е най-оптималното, което търсите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *