Висококачествено Дамско бельо

3006-472x472Дамско бельо произведено от висококачествени материали от български производители лидери на пазара и на достъпна за всеки наш клиент цена – това е мисията на Арника Груп, както и нашето обещание към вас. От създаването си до момента магазините на Арника Груп са спечелили са спечелили стотици верни клиенти. На въпроса как сме го постигнали отговаряме с лекота – висококачествено обслужване, голям избор от продукти – Дамско бельо, Мъжко бельо, Детско бельо, Чорапогащници и Чорапи, Пижами и Нощници, както и Спално бельо. От скоро всеки наш клиент има възможност да направи своята покупка и от онлайн магазина ни. Избраните и закупени от вас продукти пристигат в срок от 1 до 3 работни дни до удобен за вас офис на куриер или посочен от вас адрес.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ДАМСКО БЕЛЬО

Дамско бельо е основен приоритет за нас и поради тази причина високото качество и големият асортимент са задължителни и винаги изпълнени в нашите магазини. Независимо дали търсите всекидневно Дамско бельо, което да прави дългите дни по- комфортни или луксозно Дамско бельо, за специални случаи имате възможност да го закупите от магазините на Арника Груп. На цени започващи само от 3.90 лева продуктите от категория Дамско бельо са достъпни за всеки, а качеството и комфорта – несравними и задължителни.
Дамско бельо е основна продуктова категория в нашите магазини и продуктите от които имате възможност да избирате са – Бикини, Прашки, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета.
Освен с дамско бельо имате възможност да разнообразите гардероба си и с чорапи и чорапогащници, спалнята с неустоимите ни предложения от категория Пижами и Нощници, както и Спално бельо, където имате възможност да намерите – Калъфки и Възглавници, Долни чаршафи и Пликове, Дамски пижами, Мъжки пижами, Детски пижами, както и Нощници.
Не сме забравили и мъжете, като категория Мъжко бельо не отстъпва на Дамското бельо по качество и асортимент. За най-малките ни клиенти сме подсигурили голям избор от артикули от категория Детско бельо.