Дамско бельо в магазините на Арника Груп

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДамско бельо произведено само от български производители с доказано качество на изработка и материя – това е обещанието на Арника Груп към своите клиенти. Независимо дали желаете да закупите всекидневно Дамско бельо или луксозно Дамско бельо ние от Арника Груп можем да ви предложим това, от което имате нужда. Всяка дама може да закупи желаното от нея Дамско бельо на цени започващи от 3.90 лева.
Продуктите от категория Дамско бельо, които имате възможност да закупите са – Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета в голямо разнообразие от цветове, размери и материя на производство. Качеството е гарантирано от българските производители, лидери на пазара за бельо, като „Деми“ и „Деси и Стайков“.
Дамско бельо е само част от продуктите, които имате възможност да закупите в магазините на Арника Груп. Продуктите от които имате възможност да избирате са в категориите – Мъжко бельобоксери и слипове, тениски и потници, Детско бельобикини, боксери, слипове, бански, клинове, комплекти, тениски и потници, Чорапогащници къси и ¾ чорапки, чорапогащници, чорапи, Пижамидамски пижами, детски пижами, мъжки пижами, нощнци, Спалнякалъфки и възглавници, долни чаршафи, пликове.
Фирменият ни магазин се намира в жк Дружба, но вече може да се възползвате от опцията ни за онлайн пазаруване от електронният ни магазин. Всяка направена поръчка достига до вас от 1 до 3 работни дни, до офис на куриер или до даден от вас адрес.

Дамско бельо в магазините на Арника Груп

Сутиени и Бюстиета

Сутиени и Бюстиета е основна категория в магазините на Арника Груп. Всички сутиени и бюстиета са произведени в България и са с доказано високо качество и голямо разнообразие от цветове и размери. Продуктите, които имате възможност да закупите са – Бюстие – тънка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка с подплънки, Бюстие -тънка презрамка с подплънки, голямо разнообразие от сутиени.

Бодита

Голямото разнообразие от Бодита, които имате възможност да намерите в магазините на Арника Груп са – Боди деколте с бикина,Боди деколте с прашка, Боди поло с бикина, Боди поло с прашка, Боди поло с бикина, Боди флог,Боди с тънка презрамка с прашка, Боди с тънка презрамка с бикина, Боди тюл, както и Стягащо дамско боди.

Корсажи и Тениски

Високото качество на продуктите в категория Корсажи и Тениски отново е гарантирано от българските производители, лидери на пазара. Голямото разнообразие от което имате възможност да избирате е – Корсаж, Корсаж с връзки, Корсаж тюл, Тениска с дълъг ръкав, Тениска дантела, Тениска с къс ръкав.

Бикини, Прашки и Боксери

Всеки един от предлаганите продукти е с гарантирано високо качество и голямо разнообразие от размери и цветове, от които имате възможност да избирате.