>> Виж още продукти в Магазина <<

Всяка жена, която иска да се чувства добре в своята кожа, трябва да притежава удобно и качествено бельо. Дори и невидимо за околните дамското бельо трябва да съчетава комфорт и сексапил даващ самочувстие на нежния пол. Ако имате нужда от бельо, което да разнообрази вашият гардероб съчетано с отлична цена и качество произведено в България, то Арника Груп е вашият магазин, който сте търсили.

В нашите магазини и електронният ни магазин ще намерите голямо разнообразие от дамско бельо, което е отлично позиционирано по категории и цветова гама.

Дамското бельо е основна продуктова категория при нас и имате възможност да намерите – Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета в изобилие от цветове, материя и цени.

Благодарение на онлайн магазина ни вече имате възможност да закупите желаното от вас дамско бельо от вкъщи и то за срок от 1 до 3 работни работни до офис на куриер или до адрес. Може да си изберете продукт и от някоя от другите ни категории: Мъжко Бельо,  Детско Бельо,  Чорапи и Чорапогащи, Спално бельо или Пижами и нощници

Бикини, Прашки и Боксери

Арника Груп предлага голямо разнообразие на дамско бельо от категорията Бикини, Прашки и Боксери. Всеки един от предлаганите продукти е произведен в България и е с гарантирано високо качество на изработка. Разнообразието на цветове, размери и материя от дамското бельо Бикини, Прашки и Боксери е гарантирано.

Бодита

Продуктовата категория Бодита на Арника Груп обхваща всички разновидности на този вид дамско бельо. Както и при останалите разновидности от дамското бельо предлагани от нас и това е с гарантирано високо качество на изработка в Бълагария от доказали се лидери на пазара. Имате възможност да намерите в онлайн магазина ни и магазина ни в жк Дружба – Боди деколте с бикина, Боди деколте с прашка, Боди поло с бикина, Боди поло с прашка, Боди поло с бикина, Боди флог, Боди с тънка презрамка с прашка, Боди с тънка презрамка с бикина, Боди тюл, както и Стягащо дамско боди.

Корсажи и Тениски

Арника Груп предлага дамско бельо от категорията Корсажи и Тениска, отново с гарантирано виско качество от български производители. Предлаганите продукти са Корсаж, Корсаж с връзки, Корсаж тюл, Тениска с дълъг ръкав, Тениска дантела, Тениска с къс ръкав. Всеки един от изброените продукти може да бъде намерен в голямо разнообразие от размери, цветова гама и материя на производство.

Сутиени и Бюстиета

Сутиените и Бюстиетата са основна категория от дамското бельо, което ние от Арника Груп предлагаме. Високото каество съчетано с производство в България и при този вид дамско бельо не прави изклюение. Просуктите, които можете да намерите при нас са Бюстие – тънка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка с подплънки, Бюстие -тънка презрамка с подплънки, Разнообразие от сутиени.

>> Виж продуктите в тази категория <<

Заповядайте в Mагазини Арника