>> Виж още продукти в Магазина <<

Детско бельо е основна продуктова гама в магазините на Арника Груп. Всяко дете и юноша има нужда от качествено произведено бельо, с което да му бъде комфортно по време както в игрите, така и в училище или детската градина. Ние от Арнника Груп разбираме това и ви предлагаме голям асортимент от висококачествено българско бельо в категория детско бельо, което да задоволи детските нужди и вашите изисквания.

Всеки наш клиент вече има възможност да избира своето бельо, както в двата ни магазина, така и от онлайн магазина ни. Бързото, любезно и точно обслужване е гарантирано от нашите конултант-продавачи, а от електронният ни магазин може да очаквате вашата поръчка от 1 до 3 работни дни до посочен от вас адрес или до офис на куриер.

Освен детско бельо в нашите магазини имате възможност да избирате и от големият ни асортимент от дасмко бельоБикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета. Мъжкото бельо също е широко застъпено, като качеството и големият асортимент не правят изключение и имате възможност да разнообразите гардероба си с – Боксери и Слипове, Тениски и Потници. Ние от Арника Груп не сме забравили и комфорта на вашият сън и може да закупите от нас – Пижами, Нощници и Спално бельо. Майките вече имат възможност да улеснят кърменето с Нощница за кърмачки в различни цветове и щампа.

Бикини

Младите дами са взискателни от малки и ние от Арника Груп можем да им предложим голям избор на Бикини в различни цветове. Произведени в България, виското им качество е гарантирано, а материята – 90% памук.

Боксери

При нас имате възможност да закупите както детски Боксер, така и Боксер за юноша. Материта е 90% памук, а големият асортимент е гарантиран. Цветовете от които може да избирате детско бельо Боксери са бял, сив, черен и сив, както и с щампа или без.

Слипове

Продуктова гама Слипове от категория Детско бельо не прави изключения, както по материя на производстви и качество, така и като избор на цветова гама. Детски и юношески слипове може да намерите в бял, сив, черен и син цвят.

Клинове

Детски клинове също може да закупите от категория Детско бельо. Производител е „Деси и Стайков“, а метерията отново 90% памук. Цветовете от които може да си изберете са бял, зелен, корал и черен.

Детски Комплекти

Детски комплекти са широка застъпени в магазините на Арника Груп. Имате възможност да обновите гардероба, както на момчетата, така и на момичетата, като избора е достатъчно голям да зодоволи всеки вкус. Високото качество е гарантирано от българските производители, лидери на пазара. Продуктите са: Комплект за момиче с тънка презрамка“prestige“, Комплект за момиче с тънка презрамка“ДЕСИ“, Комплект за момиче с широка презрамка“prestige“, Комплект за момиче с широка презрамка“ДЕСИ“, Комплект за момче с боксер „ДЕСИ“, Комплект за момче с боксер“prestige“, Комплект за момче със слип „ДЕСИ“, Комплект за момче със слип“prestige“.

Тениски и Потници

Ако имате нужда от качествени Тениски и Потници за вашето дете може да посетите магазина на Арника Груп или да закупите онлайн от категория Детско бельо.

Произведени в България продуктите са: детска тениска или потник в бял цвят или юношески потник в черен, син, бял и сив цвят, а материята – 90% памук.

>> Виж продуктите в тази категория <<

Заповядайте в Mагазини Арника