Push-up сутиените дават основа на много спорове, в които  се обсъжда дали са полезни или вредни за тялото. Въпреки това, този вид сутиен става все по-популярен сред жените от всички възрасти. Предлага се с различни дизайни и цветове, като минава за един от най-симпатичните сутиени, които бихте могли да си купите.

Има толкова много причини, поради които сутиените с Push-up ефект са популярен и обичан модел сутиени за жените.

Най-доброто решение за жени с малки гърди

Въпреки че е полезен за малки гърди, той е полезен и за големи гърди, тъй като не само повдига гърдите, но и ги държи в центъра, като създава деколте. Той е алтернатива на жените, които планират да се подложат на терапия за уголемяване на гърдите, като направят бюста си да изглежда по-голям от действителния му размер. Арника груп предлага няколко модела с Push-up  ефект, в различни цветове и размери.Сутиен Iris 2014 push-up е един от тези модели, който е изключително удобен и придава невероятен вид на деколтето ви.

Придава естествен ефект

Push-up сутиенът поддържа гърдите на жените и също така оформя гърдите, според облеклото за деня. Push-up сутиенът винаги ще ви даде естествен ефект, ако изберете подходящ размер и стил според типа на тялото си. Push-up сутиенът придава на извивките ви вид на естествено деколте. Можете да се сдобиете с подплатен сутиен тип „push“ онлайн от онлайн магазина за бельо на Арника, в който ще намерите много и различни модели.

Предлага чудесна подкрепа и за по-големи гърди

Тъй като сутиените push-up имат допълнителна подплънка, се предполага, че са по-поддържащи, отколкото всички други видове сутиени. Така, че жените с голям бюст могат да предпочетат сутиени push up за допълнителна опора. Но някои жени с голям размер на гърдите си мислят, че сутиените push up могат да увеличат размера на бюста и ги избягват, но истината е, че сутиените push up предлагат допълнителна опора и помагат на жените, които обикновено имат проблеми с болки в гърба,  заради по-големия размер на гърдите.

Идеален за партита и специални събития

Ако ви се налага,  да отидете на парти или на някакъв специален повод, сутиенът push up може да ви накара да изглеждате съблазнително. Push up сутиените позволяват на гърдите ви, да заемат по-правилна позиция,  в случай на допълнително повдигане и разместване на гърдите.

Повишава самочувствието по всяко време

Освен че краде мъжкото внимание, той увеличава деколтето и оказва влияние върху начина, по който хората ви виждат. Хората възприемат, че жената е уверена и може да се справи във всяка ситуация.

Чудесна алтернатива на операцията за уголемяване на гърдите

Не е необходимо да харчите хиляди левове, за да накарате гърдите си да се поздравят със света. Със сутиени тип push-up, можете да направите гърдите си по-пищни от всякога, без да харчите твърде много. Ако искате да повдигнете гърдите си, да създадете деколте и да направите така, че гърдите ви да изглеждат тежки и закръглени, тогава сутиенът push up може да ви помогне. Най-хубавото е, че той е в рамките на бюджета ви, което го прави рентабилен начин да вдъхнете живот на гръдната си област.

Подобрява стойката на тялото

Когато една жена носи такъв сутиен , тя е принудена да ходи много по-изправена, което спомага за по-добрата ѝ стойка. Прегърбването просто не е възможно с push up сутиен отдолу. Раменете трябва да бъдат изпънати назад, за да се засили ефектът, главата автоматично се повдига и целият човек изглежда по-висок, по-изправен и по-уверен.

Може да разгледате всички сутиени от нашата колекция тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *