Когато става въпрос за здравето и привлекателността на жените, сутиените без банел са най-добрият вариант. На пазара се предлагат в широка гама от цветове и дизайни, които подхождат на всеки тип тяло.

Често дамите се питат дали бельото с подплънки е за предпочитане пред чашките без банел. Вторите  са отличен избор за поставяне под топове и рокли. Сутиените без банел са създадени с оглед на безопасността и гъвкавостта. Можете да се движите свободно, без да бъдете ограничавани по какъвто и да е начин, който може да причини стрес или дискомфорт.

Използването на сутиен с мека чашка без банел може  да осигури на потребителите максимално ниво на удоволствие. Сутиен Ocean 2017, предлаган от Арника груп е един такъв вариант, който се предлага в 3 цвята -телесен, бял и черен и в различни размери.

Освен удобството има и редица  ползи за здравето от сутиените без банел

 

  1. Подобрява се притокът на кръв:

Сутиените без банел подобряват притока на кръв, като позволяват на гърдите да вдишват и да поддържат движението на кръвта в гръдната тъкан. Някои жени изпитват смущения по цялата дължина на гърдите си, поради неправилното кръвоснабдяване, но дамите могат да получат комфорт и от тези смущения със сутиен без банели.

 

  1. Предлага удобен сън:

Сутиенът без банел може да помогне на жените да получат приятен сън през нощта. Той облекчава физическия дискомфорт и осигурява подходяща степен на спокойствие и комфорт, което им позволява да получат комфортна нощна почивка и спокоен сън.

 

  1. Той улеснява дишането:

Сутиенът без банел спомага за осигуряването на голямо удоволствие и комфорт. Също така подпомага и за правилното насищане на гърдите с кислород и оптимално улеснява дишането, без стягане и притискане. Предпазва от образуване на бактериални инфекции, тъй като позволява непрекъснат въздушен поток.

 

  1. Укрепва зърната:

Носенето на сутиени без банел значително укрепва зърната. Освен това, то спомага и за поддържането на прилична структура на гърдите.

 

  1. Не се развиват кисти в млечната жлеза:

Дамите могат да си легнат и да се усмихнат, знаейки, че няма да се появят тумори в гърдите. Кистите могат да бъдат причинени от използването на стягащи сутиени, но ако жените използват гъвкави сутиени без банели, тогава могат да избегнат това.

 

  1. Намалява риска от развитие на рак на гърдата:

Сутиенът без банели също така намалява вероятността от образуване на ракови клетки в  зоната на млечните жлези.

 

  1. Противно на схващането, сутиенът без банел дава стабилност на гърдите:

Много жени смятат, че сутиените без банел няма да осигурят достатъчна стабилност на гърдите. Това обаче, няма нищо общо с реалността. Напротив, омекотяването в такива сутиени ще осигури още по-голяма защита и стабилност на бюста. Омекотяването се намира в основата на презрамката на сутиена. Така, че винаги ще получавате необходимия комфорт,  независимо дали носите сутиен без банел с подплатени или меки чашки.

Няма нищо по-лошо от сутиени с извивки, с банели и подплънки с push-up ефект. Но винаги трябва да преценявате, дали не можете да си осигурите малко повече комфорт. Металът, от който е направен банелът  може да се притисне в ребрата, докато се движите през целия ден и да се чувствате неудобно.

След тежкия работен ден всяка дама с удоволствие сваля сутиените си. Сутиените без банел са нещо друго – те създават впечатление за комфортна опора на поддръжката. Дамите определено ще предпочетат дори  да спят, носейки сутиен без банел, защото е много удобен.

Не пропускай още по темата:

Намерете идеално пасващия сутиен онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *