>> Виж още продукти в Магазина <<

Всеки мъж се нуждае от бельо, което освен да изглежда добре, но и да седи комфортно, за да бъде за всекидневно ползване през натоварените дни. Ние от Арника Груп разбираме това и поради тази причина се стремим да ви предложим мъжкото бельо от което иамте нужда.

Всеизвестно е, че мъжете не са суетни колкото жените, но бельото е от огромно значение за всеки мъж, който иска да се чувства добре в своята кожа. Бельото на мъжа трябва да бъде разнообразно, затова Арника Груп ви предлага голям избор от мъжко бельо категоризирано по цвят, материя на производтсво, размери и разбира се по вид – за всекидневно ползване или луксозно мъжко бельо за специални моменти.

Мъжкото бельо е основна продуктова категория при нас и имате възможност да разгледате и закупите Боксери и Слипове, Тениски и Потници, както на място в магазините ни , така и онлайн благодарение на електронния магазин на фирмата. Бързото и коректно обслужване е гарантирано, като онлайн поръчките се доставят в срок от 1 до 3 работни дни до офис на куриер или до адрес.

В нашите магазини и онлайн сайта ни вече имате възможност да намерите, както мъжко бельо което да разнообрази гардероба ви, но и да закупите подарък и за жената до вас от категориите Дамско бельо, Бодита, Корсажи, Дамски пижами, Чорпогащници, Сутиени и Бюстиета. Продуктите за дома също не правят изключение и имате можете да намерите и необходимото за спалнята, като Калъфки и Възглавници, Долни чаршафи и Пликове.

Арника Груп ООД е фирма специализирала се в продажбата на висококачествено българско бельо на цена високо конкурентна на пазара за мъжко бельо, произведено от лидери на пазара като „Мимо“ и „Престиж“.

Боксери и Слипове

Мъжкото бельо Боксерите и Слиповете са основна категории в нашите магазини и поради тази причина голямото разнообразие от цветова гама, размери и материя на производство е гарантирано. Независимо дали търсите мъжко бельо за всекидневно ползване или луксозно мъжко бельо ние от Арника Груп можем да ви предложим бельото от което се нуждаете в момента.

В асортимента ни от мъжко бельо в категория Боксери и Слипове имате възможност да намерите висококачествено произведено в България от пазарните лидери или внос от чужбина.

Тениски и Потници

Мъжкото бельо в категория Тениски и Потници отново не прави изключение по качество произведено в България от „Златев – БГ“.

В онлайн магазина ни или във фирмения магазин в жк Дружба имате възможност да избирате мъжко бельо – Тениски и Потници от голямо разнообразие от цветова гама и размери.

Продуктите, които можете да намерите са мъжки тениски в цвят – черна, бяла, екрю, зелена, сива, синя, червена и мъжки потници в цветове – бял, сив, черен.

>> Виж продуктите в тази категория <<

Заповядайте в Mагазини Арника