Пижами и Нощници в магазините на Арника Груп

product_4591Пижамата би трябвало да не дразни кожата, а да превръща съня в удоволствие. Несъмнено всеки се нуждае от комфорт в леглото, за да може да отпочине през нощта и да започне новият ден изпълнен с предизвикателства с усмивка на лицето. Ние от Арника Груп разбираме желанията и нуждите на клиентите и категория Пижами е основно в нашите магазини. Асортимента от който може да избирате е богат, както на разнообразие от продукти, така и на материя на производство, цветова гама и разбира се размери. Всяка Пижама продавана в нашите магазини е произведена от лидерите на пазара за Дамско бельо и Мъжко бельо в България и качеството е гарантирано.
В магазините на Арника Груп може да намерите Дамски Пижами, Мъжки Пижами и Детски Пижами, както и Нощници. Нашите продавач-консултанти вече имат възможност да предложат и търсените на пазара Нощници за кърмачки в различни цветове.
Продуктите на Арника Груп имате възможност да намерите, както във фирменият ни магазин в жк. Дружба, така и в онлайн магазина ни. Всяка поръчка достига до вас в срок от 1 до 3 работни дни до офис на Еконт или до посочен от вас адрес. При направена от вас поръчка над 50 лева получава безплатна доставка до офиса на куриер.
Освен с категория Пижами и Нощници имате възможност да разнообразите гардероба си и с други артикули от магазините ни. Арника Груп може да ви предложи голямо разнообразие от Дамско бельоБикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета, както и Чорапогащници и Чорапи. Силният пол има възможност да намери голямо разнообразие от Мъжко бельоБоксери и Слипове, Тениски и Потници. Не сме забравили и най-малките и в категория Детско бельо предлагаме – Бикини, Боксери, Слипове, Бански, Клинове, Комплекти, Тениски и Потници.

Пижами и Нощници в магазините на Арника Груп

Продуктите, които имате възможност да намерите в категория Пижами и Нощници са разделени на Дамски Пижами, Детски Пижами, Мъжки Пижами и Нощници, съответно с дълъг ръкав или къс. За всеки един от продуктите качеството е гарантирано от български производители. Материята е памук, трико и пениран памук. За студените нощи сме подготвили и ватирани пижами. Цветовете от които може да си избирате са – червен, розов, черен, син, зелен и др.

Фирменият магазин на Арника Груп се намира в гр. София, жк. Дружба, бул.Цветан Лазаров – Търговски Комплекс пред бл.209.

Телефонът на който имате възможност да се свържете с нас е – 0896 681240.