Въпреки, че сутиените са неудобни, а презрамките и удължителите им са досадни и правят грозни линии, ние продължаваме да ги носим. Този необходим, но омразен елемент е нещо, което използваме почти всеки ден.

За щастие, производителите най-накрая са намерили начин да направят сутиените удобни, така че носенето им по цял ден всеки ден да не е битка и изпитание за дамите. Сега обичани от жените, самозалепващите се сутиени без презрамки сложиха край на борбата с презрамки, удължители, ленти на гърба и жици. В онлайн магазина на Арника груп ще намерите невероятните модели невидим повдигащ сутиен Rabbit и Самозалепващ невидим сутиен Butterfly, които ще решат всички проблеми на традиционните сутиени.

Жените навсякъде ще се възползват от това, че ще се отърват от всички проблеми, свързани със сутиените, но ще запазят предимствата, които добрият сутиен предлага. Сега по-новата версия на самозалепващия се сутиен, усъвършенстваният самозалепващ се силиконов сутиен, дава на жените по-естествен вид.

Изключително разкриващите се дрехи се възползват от революционната идея за самозалепващ се сутиен. Тези чашки, придържани сигурно към тялото чрез лепила, са почти невъзможни за забелязване под дрехите.

Топовете без гръб, дълбоките деколтета и роклите без рамене най-накрая са добре съчетани със силиконовите самозалепващи се сутиени, което прави трудно да се разбере дали се носи сутиен. Чашките са съчетани с много здрави лепила, които ще останат дори при многочасова активност и са водоустойчиви. Те също така са проектирани така, че да са безопасни за кожата, дори когато се използват редовно. Тези чашки могат да се перат, да се използват многократно и да се почистват лесно, което ги прави много удобни и практични.

Предлагат се много нюанси, което им позволява да се съчетаят с всяко облекло, и са на много разумна цена. Самозалепващите се сутиени струват съвсем малко повече от стандартните сутиени, но предлагат много повече предимства.

Носителката им усеща пълен комфорт и свобода, защото няма притискащи и стягащи ви презрамки. Удивително е, че тези сутиени позволяват на притежателката си такава гъвкавост, като същевременно предлагат такава поддръжка. Не позволявайте на обикновения си сутиен да разваля външния вид на облеклото. Вземете си самозалепващ се сутиен без презрамки, без гръб, и демонстрирайте модния си тоалет.

Жените, които се осмеляват да се разголват, разбират колко е трудно да се намери подходящият сутиен за случая. Прозиращата лента на сутиена или видимите презрамки могат да провалят цялата визия. А понякога сутиенът без презрамки просто не е подходящ. Ако обичате да носите рокли без гръб, дълбоки деколтета, огърлици, топове без рамене и искате нещо повече от сутиен без презрамки – всичко, от което се нуждаете, е някой от вече споменатите по-горе модели: невидим повдигащ сутиен Rabbit и Самозалепващ невидим сутиен Butterfly. Така, на практика ще имате възможност да изберете тоалета, който искате без да се съобразявате и да се притеснявате, че сутиенът ще се вижда и ще ви създава дискомфорт. От друга страна, ще се чувствате уверени и сигурни, че гърдите ви ще бъдат стабилно позиционирани и няма да има нужда да проверявате периодично, как изглеждате. Вечерната рокля с гол гръб, която сте избрали, ще стои невероятно и всяко притеснение става излишно.

Не пропускай още по темата:

Тайните на бельото: Как да си изберем точния сутиен?

Намерете идеално пасващия сутиен онлайн

Светът на сутиените – един объркан лабиринт

Да поговорим за Дантелените сутиени, с които определено ще се чувствате уверени

Изненадващите предимства на носенето на Push-Up сутиен

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *