Всеки желае комфорт в леглото си и ние от Арника Груп разбираме това. Поради тази причини ви даваме възможност да избирате от голямото ни разнообразие от Спално бельо. Както в нашите магазини , така и онлайн от електронният ни магазин. Продавач- консултантите на Арника Груп ви гарантират високо ниво на обслужване, както в магазина, така и онлайн. Всяка поръчка направена на онлайн магазина ни достига до вас от 1 до 3 работни дни. Независимо дали до адрес даден от вас или до офис на куриер.

Независимо дали търсите Мъжко бельо, Дамско бельо, Детско бельо, пижами и нощници или Спално бельо. Имате възможност да ги намерите в магазините на Арника Груп. Както и да избирате от големият ни избор на продукти. Качеството е гарантирано, защото всичко е произведено в България предимно от памук. Големият асортимент от бельо, от който може да избирате е:

Дамско бельо – бикини, прашки, боксери, корсажи и тениски, сутиени и бюстиета. Мъжко бельо – боксери и слипове, тениски и потници.

Детско бельо – клинове, комплекти, тениски и потници.

Спално бельо за вашият сън – дамски пижами, мъжки пижами, детски пижами, нощници, нощници за кърмачки.

Чорапогащници – къси и ¾ чорапки, чорапогащници, чорапи.

Калъфки и възглавници

За комфорта на вашият сън възглавницата е от основно значение. Поради тази причина ние от Арника Груп искаме да ви предложим силиконова възглавница с размери 50/70 см на цена от 9.90 лева. Други продукти, които имате възможност да намерите в нашите магазини от категория Калъфки и възглавници. Калъфки за възглавници в голямо разнообразие от цветове – бежова, бяла, екрю, жълта, зелена, лилава, оранж, праскова, розова, електрик, циклама, синя и тъмно синя.

Долни чаршафи

Долните чаршафи са с много голямо разнообразие от цветове и размери в Арника Груп. Продукта е произведен в България от 100% памук и качеството му е гарантирано. Цветовете от които имате възможност да избирате са – бежов, бял, екрю, жълт, зеле, лилав, оранж, праскова и розов. Долните чаршафи с ластик от които имате възможност да избирате са с цветове – бежов, бял, екрю, жълт, зелен, лилав, оранж, праскова и розов.

Пликове

Пликовете в магазините на Арника Груп не правят изключение по качество гарантирано от български производители – лидери на пазара и избор на цветова гама, от която да избирате. Цветовете на продукт плик торба от които имате възможност да избирате са – бежов, бял, екрю, жълт, зеле, лилав, оранж, праскова и розов.