Нека си го кажем направо: когато става въпрос за сутиени, веднага се сещаме за знойна моделка или знаменитост, от които лъха сексапил и които се вписват идеално в сутиена си. И все пак,  има моменти, в които стоите пред огледалото, признавате, че имате проблем с прилягането на сутиена, но не сте напълно убедени, че ще намерите решение на това предизвикателство сами.

Факт е, че повечето жени не са посъветвани правилно за размера на сутиена си и в крайна сметка носят неподходящ размер, който или е твърде тесен, или просто не се чувстват удобно. Твърде малките сутиени могат да доведат до изсипване на чашката, което се нарича „ефект на четирите гърди“. Макар, че някои проблеми с прилягането могат лесно да бъдат отстранени чрез коригиране на презрамките или правилно поставяне на момичетата в чашките, ако все още нямате успех, ще са ви от полза няколко тайни за сутиена, които ще ви насочат и ще   ви помогнат да намерите перфектната си форма.

Тайна № 1: Подробности за размера на сутиена

80% от жените не носят правилния размер сутиен. Всъщност, от нашия опит бихме казали, че процентът е по-голям от това число. Перфектното прилягане е комбинация от правилния размер на чашката и гърба, както и от най-подходящия стил или стилове и най-вече от комфорта, който човек изпитва, когато носи сутиена.

Тайна № 2: Перфектната форма

Задната част на сутиена трябва да приляга здраво, но удобно в хоризонтално положение, като основа за задържане на сутиена на място, докато презрамките помагат за повдигането и позиционирането на бюста. Презрамките трябва да бъдат стегнати до ниво на комфорт. Ако сутиенът се качва нагоре по гърба ви, това означава, че е твърде голям, така че трябва да намалите размера на гърба си. Например, ако сте пробвали размер 85 и той се качва нагоре, тогава трябва да пробвате размер 80.

Колекцията на Godewo, която се предлага в онлайн магазина на Арника груп, предлага разнообразие от модели сутиени, с различни форми на чашката, от които можете да изберете точно тази, която е подходяща за вашето тяло и физика.

Тайна № 3: Инвестирайте в себе си

Мислете за сутиена си като за инвестиция в себе си, както по отношение на комфорта си, така и за това да изглеждате и да се чувствате добре. Перфектно прилепналият сутиен е като оформяща дреха, придаваща контур, който подобрява формата и външния ви вид. Той е и отличен начин веднага да създадете впечатлението, че сте свалили няколко килограма, повдигайки бюста нагоре и напред, създавайки дефиниция между областта на гърдите и стомаха, което от своя страна ви придава по-слаб вид, като същевременно очертава извивките ви.

Тайна № 4: Носенето на сутиен трябва да бъде удобно и повдигащо духа преживяване

В нито един момент, не трябва да се чувствате така, сякаш гръдният ви кош е засмукан. Най-добрият начин да проверите,  дали лентата на гърба ви е правилно поставена е да вдигнете ръце над главата си. Ако тя е правилно прилепнала, лентата ще остане на мястото си в областта на гръдния кош. Ако сутиенът ви се вдига с ръцете, това означава, че не сте преценили размера на чашките.

Тайна № 5: Сбогом на изплъзващите се презрамки

Изплъзващата се презрамка на сутиена може да има различни значения; може да означава, че чашката ви е твърде голяма, раменете ви може да се изпъват напред, не сте стегнали правилно презрамката си или сутиенът ви се качва нагоре по гърба, защото размерът, който сте купили, е твърде голям за вас.

Понякога неправилният модел  може да доведе до прокрадване на презрамката надолу по ръката ви. Въпреки това, презрамките на добре проектирания модел са разположени по-близо до центъра, така че,  вероятността да паднат от раменете ви е по-малка.

Сутиен Magnolia 2008

Едно от решенията на този проблем е да изберете модел Сутиен Magnolia 2008 от вече споменатата колекция. Той е с високо столче и презрамки от тюл, които са достатъчно широки и стабилни и трудно биха се смъквали. Моделът е подплатен и е  с банел за допълнителна стабилност.

Не пропускай !!!

Намерете идеално пасващия сутиен онлайн

Светът на сутиените – един объркан лабиринт

Да поговорим за Дантелените сутиени, с които определено ще се чувствате уверени

Как да изберем сутиен за кърмене

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *