За удобството на вашият сън Арника Груп ви предлага голямо разнообразие от Пижами и Нощници произведени в България. Дори да е само дреха с която прекарваме нощта Пижамата трябва да е удобна, за да е комфортен вашият сън. Ние от Арника Груп разбираме това и се стараем винаги да предложим подходящите пижами за сезона и нуждите ви. В нашите магазини имате възможност и да откриете продукти за майките, а именно нощници за кърмачки.

Пижами и Нощници е основна категория в нашите магазини и голямото разнообразие от цветове, материя и размери е гарантирано. Както при всички наши продукти, така и Пижами и Нощници са произведени в България от доказаните лидери на пазара, като „Златев – БГ“.

Благодарение на онлайн магазина ни вече имате възможност да закупите избраните от вас Пижами и Нощници без дори да се налага да излизате от дома си. Коректното и бързо обслужване на онлайн поръчките ни е гарантирано, като срока за доставка е от 1 до 3 работни дни до офис на куриер или до адрес.

Както в електронният ни магазин така и във фирмения в жк Дружба имате възможност да разгледате и да закупите продукти и от другите ни продуктови категории, които са: Дамско Бельо Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета. Мъжкото бельо също е широко застъпено и асортимента не отстъпва от този на дамското бельо: Боксери и Слипове, Тениски и Потници в голямо разнообразие от цветове, материя и размери.

Дамски пижами

Асортимента на дамски пижами в магазините на Арника Груп е изключително богат и имаме възможност да задоволим всяка ваша потребност. Всеки продукт е произведен от български фирми, които са лидери на пазара за дамско и мъжко бельо.

Цветово избора е много голям и имате възможност да изберете сред следните разцветки: зелена, розова, синя, лилава, цикламена, оранжева и жълта. Материята на производство може да бъде – трико, ватирана и пениран памук. Може да си изберете между пижами с цяло закопчаване или не, с къс или дълъг ръкав, с щампа или без.

Детски пижами

Детските пижами са основен фокус при нас в Арника Груп и големият избора е гарантиран. Приятните цветове придружени с любимите анимационни герои на децата, плюс висококачествено производство от България.

Детските пижами могат да бъдат ватирани или трико и в следната цветова гама – жълта, зелена, розова и синя.

Мъжки пижами

Мъжките пижами не правят изключение от другите продукти на Арника Груп и са със същото високо качество гарантирано от български производители и голямо разнообразие. Продуктите, които може да откриете, както на сайта ни, така и на електронния магазин  – ватирани пижами сива и синя, пижами с пениран памук, пижами с цяло закопчаване сива и синя, както и сива и синя пижама от трико.

Нощници

Арника Груп предлага и търсеният на пазара продукт – нощница за кърмачки съответно в синьо и розово. Други продукти от категорията са нощници от сатен в червен, розов и черен цвят, както комплект от сатен. Всички продукти са произведени в България от висококачествени материали.