Четири причини защо да си купите Дамско бельо от Арника Груп

IMG_38591-472x518Дамското бельо осен да е красиво трябва да бъде и комфортно. Ние от Арника Груп разбираме това и в магазините ни сме ви приготвили много атрактивни предложения от които да избирате. Всекидневно дамско бельо, Луксозно дамско бельо, Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета и всичко това започващо от 2.90 лева.
Когато ни зададат въпроса „Как успявате да задържите клиентите си?“, с усмивка отговаряме „Ние ги разбираме.“ Има четири движещи сили, които карат хората да посещават нашите магазини и винаги се стремим да ги покриваме на 100 %.

Четири причини защо трябва да си купите Дамско бельо от Арника Груп

Причина 1: Дамско бельо произведено в България

Всички продукти на Арника Груп от категориите Дамско бельо, Мъжко бельо, Детско бельо, Чорапи и чорапогащници, Спално бельо, Пижами и Нощници са произведени в България. Качеството е гарантирано от лидерите на пазара за производство на Дамско бельо в България като „Деси и Стайков“, „Деми“. Продуктите, които имате възможност да закупите от магазините на Арника Груп от категория Дамско бельо са – Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета.

Причина 2: Невероятно ниски цени

Дамско бельо на цени започващи от 2.90 лева. Това е нашата цел и я постигаме всеки ден- висококачествени продукти на отлични цени. Независимо дали търсите ежедневно Дамско бельо или луксозно Дамско бельо – при нас цената е най-ниска!

Причина 3: Online магазин за Дамско бельо

Ако търсите Дамско бельо посетете нашият online магазин за Дамско бельо и ще намерите всеки продукт от нашия асортимент. Високото качество и атрактивните цени са обещани от нас, както и големият асортимент от размери, цветова гама и различни модели разбира се. Всяка поръчка направена на Online магазина за Дамско бельо ни достига до вас в срок от 1 до 3 работни, до офис на куриер или до даден от вас адрес.

Причина 4: Невероятни Продавач-консултанти

Всеки наш продавач-консултант ще ви помогне да изберете подходящото за вас Дамско бельо Бикини, Прашки, Боксери, Бодита, Корсажи и Тениски, Сутиени и Бюстиета. Ако не желаете да разнообразите само вашият гардероб имате възможност да намерите – Мъжко бельо, Детско бельо, Чорапи и чорапогащници, Спално бельо, Пижами и Нощници. За всяка кърмеща майка сме приготвили невероятно предложение, което да ви улесни – Нощници за кърмачки.