Всяка жена. която иска да се чувства добре в своята кожа. трябва да притежава удобно и качествено бельо. Дори и невидимо за околните. дамското бельо трябва да съчетава комфорт и сексапил. дава самочувствие на нежния пол. Ако имате нужда от бельо. което да разнообрази вашият гардероб съчетано с отлична цена и качество произведено в България.Арника Груп е вашият магазин, който сте търсили.

В нашите магазини и електронният ни магазин ще намерите голямо разнообразие от дамско бельо. което е отлично позиционирано по категории и цветова гама.

Дамското бельо е основна продуктова категория при нас. имате възможност да намерите – Бикини. Прашки. Боксери. Бодита. Корсажи и Тениски. Сутиени и Бюстиета в изобилие от цветове. материя и цени.

Благодарение на онлайн магазина ни. вече имате възможност да закупите желаното от вас дамско бельо от вкъщи и то за срок от 1 до 3 работни работни. до офис на куриер или до адрес. Може да си изберете продукт и от някоя от другите ни категории: Мъжко Бельо. Детско БельоЧорапи и Чорапогащи. Спално бельо или Пижами и нощници

Бикини, Прашки и Боксери

Арника Груп предлага голямо разнообразие на дамско бельо от категорията Бикини. Прашки и Боксери. Всеки един от предлаганите продукти е произведен в България. и е с гарантирано високо качество на изработка. Разнообразието на цветове. размери и материя от дамското бельо Бикини. Прашки и Боксери е гарантирано.

Бодита

Продуктовата категория Бодита на Арника Груп обхваща всички разновидности на този вид дамско бельо. Както и при останалите разновидности от дамското бельо предлагани от нас и това е с гарантирано високо качество на изработка в България от доказали се лидери на пазара. Имате възможност да намерите в онлайн магазина ни и магазина ни в жк Дружба – Боди деколте с бикина, Боди деколте с прашка, Боди поло с бикина, Боди поло с прашка, Боди поло с бикина, Боди флог, Боди с тънка презрамка с прашка, Боди с тънка презрамка с бикина, Боди тюл, както и Стягащо дамско боди.

Корсажи и Тениски

Арника Груп предлага дамско бельо от категорията Корсажи и Тениска, отново с гарантирано високо качество от български производители. Предлаганите продукти са Корсаж, Корсаж с връзки, Корсаж тюл, Тениска с дълъг ръкав, Тениска дантела, Тениска с къс ръкав. Всеки един от изброените продукти може да бъде намерен в голямо разнообразие от размери, цветова гама и материя на производство.

Сутиени и Бюстиета

Сутиените и Бюстиетата са основна категория от дамското бельо, което ние от Арника Груп предлагаме. Високото качество съчетано с производство в България и при този вид дамско бельо не прави изключение. Продуктите, които можете да намерите при нас са Бюстие – тънка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка без подплънки, Бюстие – широка презрамка с подплънки, Бюстие -тънка презрамка с подплънки, Разнообразие от сутиени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *