Дамски супер меки чорапи за маратонки от модал

Супер меки чорапи за маратонки в 2 цвята черен и бял. Модела е фабрично ароматизиран. Материята от която за изработени не позволява потене и неприятни миризми на краката.

Размер: 36/40

4.50лв.

Add to wishlist

Дамски супер меки чорапи за маратонки от модал.  Супер меки чорапи за маратонки в 2 цвята черен и бял. Модела е фабрично ароматизиран. Материята от която за изработени не позволява потене и неприятни миризми на краката. Модалът е екологична материя от ново поколение,която е отлично съчетание между естествени материи и научна технология.За направата на модал се използват натурални суровини. Най-често това е събраната целулоза от букови дървета. Също така модалът може да е от палма, бряст, водорасли или друга дървесина. Прочут е с това, че е една от най-фино плетените материи на света, която създава чувство на допир като коприна. Усеща се като нежно галене по кожата. Освен това тази материя е изключително устойчива на износване, накъсване и гарантира трайна мекота.

5-те основни предимства на материята са:
–        За разлика от памука, не загрубява и не губи мекотата и вида си, дори след многократни изпирания.
–        Задържа цветовете. За разлика от сходни изделия, изработени от други материали, тези изработени от модал, запазват наситените си цветове много дълго.
–        Влакното на модала е изключително фино и това прави материите, изработени от него, дишащи и незапарващи.
–        Материята не се наеликризира.
–        Естествените фибри на материята помагат за регулацията на температурата на краката. Помагат те да се охлаждат през лятото и поддържат телесната температура през зимата. По този начин ги предпазва  от изпотяване и не позволява задържането на влага.
Размер: 36/40
Произход: Турция
Тегло 0.050 кг
Цвят

Черен, Бял

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дамски супер меки чорапи за маратонки от модал”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *