Бикини Вълна 5003

Дамски бикини от фина вълна, класически изчистен модел. Материята е мека и приятна за носене, подходяща за студените зимни дни.

Размери: M, L, XL, 2XL

9.00лв.

Add to wishlist

Бикини Вълна 5003. Дамски бикини от фина вълна, класически изчистен модел. Материята е мека и приятна за носене, подходяща за студените зимни дни.

Вълнено бельото осигурява оптимална терморегулация, отвежда влагата,  то е „дишащо“ и не предизвиква дразнене на кожата. И благодарение на използването на леки съвременни вълнени материали и специалната им обработка, вълненото термобельо не пречи на движенията и почти не се усеща върху тялото. То може да бъде толкова  тънко, че е почти невъзможно да се забележи присъствието му.

За да се стоплите, на тялото Ви да е комфортно и да се чувствате защитени при всякакви метеорологични условия, имате нужда от подходящо вълнено бельо. Доказано е, че няколко слоя дрехи не могат да се сравняват с термо бельото, особено ако е от вълна. Вълненото бельо има своите характеристики. Най-често овча (мериносова) или камилска (алпака) вълна се използва за производството на бельо.
Те са доста меки и са приятни на допир. Такова вълнено бельо също е доста тънко и това го прави много удобно за носене, в предвид, че отгоре се обличат дрехи .

Вълната във вълнено бельо е подходяща за всякакви метеорологични условия, дори ако интензивната активност се заменя с периоди на бездействие. Вълненото бельо е удобно за носене, както и в гората, така и в града, на улицата и у дома.

Може да комбинирате и с другите ни продукти от серията вълнено бельо

Разгледай още предложения ТУК

Бикини Вълна 5003

Състав: 80% вълна, 10% ликра, 10% памук

Произведено в България – “ Ивон БГ“ ЕООД

Размери: M, L, XL, 2XL

Тегло 0.065 кг
Цвят

Екрю, Син, Черен

Размер

2XL, L, M, XL