20%

Боксер 1146 пениран памук 5 Броя

Боксер 1146 пениран памук 5 Броя. Свободен модел с копчета в размери от S до  2XL.Сета се състои от 5 бр.боксери микс цветове

40.00лв.

Add to wishlist

Боксер 1146 пениран памук 5 Броя. Свободен модел с копчета в размери от S до  2XL.Сета се състои от 5 бр.боксери микс цветове. Пенираният памук е изключително мек вариант на памукa. Изработен е чрез специална обработка на памучните влакна, преди да бъдат вложени в преждата. Изключително мек и здрав материал. Идеален е за изработката на бельо и всички видове облекло, които се опират в кожата. Структурата на пенирания памук е по-мека, защото в него няма влакна, които стърчат и бодат. Освен това всички замърсявания и нечистотии са премахнати от влакното. След обработката останалите влакна стоят по-близо едно до друго. В резултат на което се избягва степването и разнищването.  Мъжки боксер пениран памук 5 Броя.

Произход:Турция

Вносител:“Арника Груп“ООД

Разгледай още предложения ТУК

*Модела се произвежда в 4 цвята- Тъмно син, тъмно сив ,светло сив и черен. Ако желаете конкретни цветове,  добавете вашите предпочитания към бележката при поръчката.

 

Тегло 0.500 кг
Размер

2XL, L, M, S, XL