Мъжки слип модал с външен ластик

9.00лв.

Add to wishlist
Код: 1251 Категория:

Мъжки слип модал с външен ластик. Мъжки слип с външен ластик,изработен от съвременната материя модал.Модалът е полусинтетична материя,разновидност на вискозата. Много мека и приятна на допир материя. Модалът е отличен резултат, получен от комбинацията на естествени материали и научни технологии.

Как се прави модал?

За направата на модал се използват натурални суровини. Най-често това е събраната целулоза от букови дървета. Също така модалът може да е от палма, бряст, водорасли или друга дървесина. След известно химическо третиране на избраната суровина, полученият материал се превръща в тъкани, използвани за производство на дрехи, чорапи и бельо.

Какви са предимствата на модала?

Модалът притежава някои свойства на памука – добра абсорбация, пропускливост на въздух, антиалергичен. Но има и много други предимства.

На първо място, се твърди, че е около 50% по-водопоглъщащ от памука. Това го прави предпочитано за хора, които водят активен начин на живот или просто се потят много.

Модалът е по-устойчив на износване от памука. Не се свива и е по-издържлив дори след няколко изпирания или друго третиране. Запазва първоначалния си вид и мекота с течение на времето.

Хипоалергичен е и не дразни кожата.

Не се наелектризира.

Модалът е изключително тънко влакно. Любопитно е , че 10 хиляди метра тежат само 1 грам.

Модалът може да се използва самостоятелно или в комбинация с други влакна.

И накрая – модалът е по-гладък и по-мек от мерселизирания памука, който на свой ред е по-гладък и по-мек от пениран памук.

Състав на модела:47%модал;47%памук;6%еластан

Произход:Турция

Вносител:“Арника Груп“ООД

Разгледай още предложения ТУК

Тегло 0.1 кг
Размер

L, M, S, XL, XXL

Цвят

Бял, Черен